уторак, 28. фебруар 2023.

THE AMERICANS S04

Sticajem nekih okolnosti propustio sam petu i šestu sezonu serije THE AMERICANS iako mi je to u vreme emitovanja bila jedna od omiljenih serija. Sada sam odlučio da je kompletiram i reprizirao sam četvrtu sezonu da se ubacim u groove.

Četvrta sezona se bavi fazom u životima Elizabeth i Philipa u kojoj je njih špijunski posao već dobrano potrošio. Više nemaju snage da se adaptiraju i nadmudruju kao ranije, a napustila ih je i ideja i patriotizam je na niskom nivou. Ćerka je saznala čime se bave i ona predstavlja poseban problem za njih, a u profesionalnom smislu suočeni su sa veoma ozbiljnim izazovima.

Sezona prati 1983. godinu, dotiče se raznih događaja a posebno je efektna premijera televizijskog filma DAY AFTER koja zaista duboko dotakne sve junake i uvodi ih u preispitivanje vlastite uloge u nabavci oružja masovnog uništenja.

U odnosu na treću sezonu, četvrta ima intenzivniju dinamiku, priča je snažnija, karakterne transformacije su jače i sve to čini da se serija vrati u solidnu formu.

Нема коментара:

Постави коментар

PICO DE NEBLINA S01

Fernando Meirelles se poslednjih dana aktuelizovao kao reditelj prestižne i upečatljive televizije u serijama kao što su SUGAR i THE SYMPATH...