четвртак, 25. јануар 2024.

SHOOTER S01

Posle izvesnog rezultata filma SHOOTER po romanu Stephena Huntera, John Hlavin je za USA Network razvio seriju po istom romanu i o istom junaku.

Bob Lee Swagger iz filma, Mark Wahlberg ovde producira, a glumi Ryan Philippe i snalazi se solidno u ovoj jednodimenzionalnoj ali funkcionalnoj ulozi.

Pre SHOOTERa, Wahlberg je kao producent radio sa Simon Cellan Jonesom na nekim epizodama BALLERSa a ovde mu je dao ključeve serije i da u sezoni od deset epizoda režira pet, uključujući uvodnu i zaključnu, a Simon Cellan Jones isporučuje sve što treba za network standarde i verovatno se tu preporučio za kasniji status "kućnog reditelja" sa kojim u trenutku nastanka ove službene beleške, Wahblerg ima dva filma, od kojih je THE FAMILY PLAN odličan.

SHOOTER je serija koja ne transcendira svaki limit sa kojim je suočena, ali je na kraju dana solidan network potboiler koji mene nije preterano intenzivno privukao da je gledam dalje posle prve sezone, ali ako bi mi se gledalo tako nešto, mogao bih joj se okrenuti.

Нема коментара:

Постави коментар

PICO DE NEBLINA S01

Fernando Meirelles se poslednjih dana aktuelizovao kao reditelj prestižne i upečatljive televizije u serijama kao što su SUGAR i THE SYMPATH...