четвртак, 7. јануар 2021.

THE FLIGHT ATTENDANT

THE FLIGHT ATTENDANT po romanu Chrisa Bohjaliana je bila projektovana da bude jedan od originalnih flagship programa na HBO Maxu. I ova adaptacija romana iz pera Stevea Yockeya ispala je kao pokušaj jedne propulzivne triler-komedije koja meni ni u jednom momentu nije bila dovoljno ubedljiva, a samim tim ni dovoljno uzbudljiva ni dovoljno smešna. 


Susanna Fogel režirala je prve dve epizode i rekao bih da je ona mnogo ubedljiviju napetost a o humoru da ne govorimo, postigla u filmu THE SPY WHO DUMPED ME, pa čak i nijansiranije negativce.


THE FLIGHT ATTENDANT je pritom po estetici mnogo bliža nekoj network seriji, možda malo provokativnija nego što su recimo tipične network serije na koje smo navikli, ali to je manje-više to.


Na seriji je okupljena dobra ekipa reditelja. Susanna Fogel je postavila ton a ostali su ga pratili i u tom smislu, sa osam epizoda u prvoj sezoni imala je format u kome se može postići nešto solidno.


Serija je izlazila u etapama, nije bila odmah dostupna za binge ali mislim da je to način gledanja koji će joj najviše pogodovati.


Нема коментара:

Постави коментар

PICO DE NEBLINA S01

Fernando Meirelles se poslednjih dana aktuelizovao kao reditelj prestižne i upečatljive televizije u serijama kao što su SUGAR i THE SYMPATH...