недеља, 24. јануар 2021.

THE ASTRONAUTS S01

Daniel Knauf posle HBO klasika CARNIVALE nije se više vraćao u Peak TV ali je povremeno radio zanimljive stvari. Jedna od njih je Nickelodeonova serija THE ASTRONAUTS čijem je sjajnom utisku svakako doprinela i veoma ozbiljna produkcija Rona Howarda kao i činjenica da je glavni reditelj serije koji je sve postavio bio Dean Israelite koji je pored par jako dobruih žanrovskim filmova snimio za istu kuću i odličan reboot serije ARE YOU AFRAID OF THE DARK?

THE ASTRONAUTS polazi od premise slične filmu SPACE CAMP, grupa dece greškom biva lansirana u svemir i mora da se snalazi na pravoj misiji. Israelite od prve epizode sve pravi na vizuelnom nivou najboljih deonica serije EXPANSE samo sa još više zero gravityja, i sa podjednako dobrim setovima.

Miya Cech koja je alumnus Israeliteovog DARKa kao i McGjevog RIM OF THE WORLD predvodi ansambl odličnih klinaca koji nose celu stvar, i u zanimljivim zapletima namenjenim deci školskog uzrasta kombinuju SF i poučne zaključke o drugarstvu i pustolovinama.

Nadam se da će ova serija živeti i dalje, naročito jer je bitno drugačija od one produkcije sa kojom poistovećujemo Nickelodeon.

Нема коментара:

Постави коментар

SUGAR S01

Serija SUGAR je impresivna na mnogo nivoa. Međutim, ako bismo izdvojili jedan koji je ključni onda je to svakako činjenica da je u njoj krea...