субота, 31. октобар 2020.

SUITS S02

Pogledao sam drugu sezonu SUITSa i u njoj je došlo do određenih unapređenja u odnosu na prvu sezonu za početak kroz uvođenje njekoliko linija kontinuiranih metanarativa koji su otvorili mogućnost da se serija izmakne iz case of the week formata. U početku sezone doduše, još je postojao taj case of the week format a metanarativ je bio sidestory, međutim od zimske pauze nastupa faza serije u kojoj metanarativ postaje i main i side story jer se kroz njega prelamaju lične priče junaka.


U drugoj sezoni uneto je i nešto više humora nego u prvoj a produbljivanje junaka po vertikali, ubacivanje njihovih backstoryja sprovedeno je solidno bez većih faulova.


Završetak sezone dovodi do zaključenja jednu od bitnih linija upravo u metanarativu, i treća sezona donosi nove izazove oličene u tome što sada treba da vidimo kako se prema junakovoj tajni ponašaju oni koji se prozreli.

Нема коментара:

Постави коментар

PICO DE NEBLINA S01

Fernando Meirelles se poslednjih dana aktuelizovao kao reditelj prestižne i upečatljive televizije u serijama kao što su SUGAR i THE SYMPATH...