недеља, 30. јун 2024.

GOLIATH S03

Treća sezona serije GOLIATH odlazi u čistiji psihodelični vajb, u odnosu na čisti quirk koji je krasio drugu sezonu. Štaviše, raznorazne šamanske indijanske lule ovde imaju značajnu ulogu u životu junaka, pre svega negativaca u slučaju Billyjevog pokušaja da donese odštetu kalifornijskim zemljoradnicima kojima je bogati rančer uzurpirao vodu iz državnih izvora.

Nasuprot Billy Bob Thorntona, Dennis Quaid i Amy Brenneman igraju uvrnuti par bogatih farmerskih naslednika spremnih na sve.

Sezona deluje da je malo stvarana na mah, pokrene se pa stane, pa opet krene, u njoj ima dosta proizvoljnosti, pa i lutanja, tako da definitivno jeste slabija i od prve i od druge sezone. Međutim, GOLIATH je tako koncipirana serija da u njoj uvek ima šta da se vidi, pa makar to bio samo Billy Bob Thornton. A ovde svakako ima trista čuda i mimo njega.

Na kraju uostalom, showrunneri uspeju da povežu redove i izvedu stvar do više nego zadovoljavajućeg ishoda. Ipak, sasvim sigurno da je neujednačena treća sezona doprinela tome da četvrta bude poslednja.

Нема коментара:

Постави коментар

SNOWPIERCER S04

Četvrta sezona SNOWPIERCERa je snimljena a onda je bila sklonjena iz programa i odlučeno je bilo da se ne emituje. Posle godinu i nešto čeka...