недеља, 10. септембар 2023.

SPECIAL OPS: LIONESS

Taylor Sheridan je nažalost dostigao tačku zasićenja kada više nije u stanju da sam lično piše sve serije koje radi. SPECIAL OPS: LIONESS, delimično se dešava u svetu tajnih službi i specijalnih vojnih jedinica, nešto što je čačnuo u scenariju za nesuđeni film Gavina O'Connora sa Chrisom Prattom u glavnoj ulozi F.A.S.T., mada ovo nije nipošto kanibalizacija tog skripta.

Ovo je Sheridanov pokušaj da se fokusira na ženske likove i bude pomalo Woke. Zoe Saldana igra starešinu kojoj šefuje Nicole Kidman, i one spremaju jednu novu učenicu da ubace undercover među neke Arape koji globtroterski žive a deca su poznatog terorističkog finansijera. 

Međutim, serija je prosto nerazvijena, naivna, nerazrađena, oskudna u pogledu ideja, čak ni John Hillcoat kao reditelj visoke klase za ovakve sadržaje nema tu šta mnogo da pruži sem solidne realizacije koja i ovako i onako postoji kod Sheridana. Druga sezona MAYOR OF KINGSTOWN je bila propast. Ovde je to prva sezona, po sadržaju podjednako skromna kao ovaj pad sa Jerry Rennerom.

Gledanost nije napustila Sheridana, pa je i LIONESS postavljala neke rekorde, ali masovno okupljena publika nažalost nije imala šta da vidi sem retkih odbljesaka onoga po čemu je Sheridan bio poznat.

Нема коментара:

Постави коментар

PICO DE NEBLINA S01

Fernando Meirelles se poslednjih dana aktuelizovao kao reditelj prestižne i upečatljive televizije u serijama kao što su SUGAR i THE SYMPATH...