недеља, 2. април 2023.

LIAISON S01

LIAISON je odlazak Apple + u dublji Euro Trash ali sa zaista jakim sastojcima. U rediteljskoj stolici je Stephen Hopkins, reditelj koji je doveo Dad TV do svog vrhunca u 24, a pred kamerama Vincent Cassell i Eva Green. Virginie Brac je složila jednu relativno bajatu špijunsku priču baziranu na veoma "originalnoj" premisi o privatnoj firmi za bezbednost koja stvara pretnju ne bi li dobila novi ugovor - to sve pokreće kontinentalnu poteru na potezu London-Brisel-Provansa-Lamanš.

Hopkins sve drži u maksimalnom tonusu, a priča je takva kakva je iako je Bracova povremeno imala pomoć Ollie Butchera koji je sa Le Carreovim sinom pisao uzoran prototip ove vrste sadržaja - UNKNOWN sa Neesonom. Međutim, kad sve sklapaju Hopkins i legendarni Peter Levy i igra Cassell, nema tu šta da nam smeta. I kad je glupo, oni to čine zanimljivim.

Verujem da će i rezultat ove serije biti negde takav. Potvrdiće kapacitete svojih činilaca ali neće ostati zabeležena u antologijama.

Нема коментара:

Постави коментар

SUGAR S01

Serija SUGAR je impresivna na mnogo nivoa. Međutim, ako bismo izdvojili jedan koji je ključni onda je to svakako činjenica da je u njoj krea...