недеља, 6. новембар 2022.

DARK BLUE S01

DARK BLUE je rutinska policijska serija kanala TNT koju su kreirali Danny Cannon i Doug Jung, a producirao je Jerry Bruckheimer. Ono što je izdvaja jesu glumci. Glavne uloge igraju Dylan McDermott. Logan Marshall Green i Omari Hardwich a ima dobrih faca u case of the week epizodama kao što je recimo Michael Biehn.

U suštini reč je o rutinskom proceduralu o jedinici policajaca koji se ubacuju undercover. Pošto se serija bazira na network principu gde imamo case of the week strukturu, u tim infiltracijama nema puno nijansiranja i psiholoških igara i dileme pred kojima se junaci nalaze kreću se u domenu opštih mesta.

Međutim, iako je sve što ovde vidimo formula, glumci su odlični, realizacija je rutinska ali sigurna i kao kad radi Danny Cannon, na jednom profesionalnom nivou čoveka koji je umnogome i definisao look savremenog procedurala radeći seriju CSI i postavljajući je.

To ipak ne znači da DARK BLUE ima nekog potencijala za gledaoce koji nisu fanovi ovih glumaca ili kompletisti kad je reč o žanru.

Нема коментара:

Постави коментар

PICO DE NEBLINA S01

Fernando Meirelles se poslednjih dana aktuelizovao kao reditelj prestižne i upečatljive televizije u serijama kao što su SUGAR i THE SYMPATH...