уторак, 25. октобар 2022.

CITY ON A HILL S03

U trećoj sezoni serije CITY ON A HILL, serija se okreće white collar zločinu ali i zločincima "u plavom", i fokusira se na nekoliko paralelnih dešavanja i istraga - od ubistva Antona Campbella u drugoj sezoni koje se nadalje istražuje, preko rasturanja grupe korumpiranih policajaca pa sve do glavne teme a to je rad otpuštenog Jackiea Rohra za svog bogatog nekadašnjeg starešinu iz bostonskog FBI i slučaja seksualnog zlostavljanje koji mu je zadat da prikrije.

U trećoj sezoni, autori stavljaju veći akcenat na unutrašnje dileme junaka koje se tiču privatnog života i radnog okruženja. Sada se stvar izmiče iz domena principa u domen međuljudskih odnosa, uključujući i one porodične koji se u ovoj sezoni dovode do usijanja i snažnih melodramskih preokreta.

Od svih sezona ova se završava možda i "najotvorenije" a na kraju se ispostavlja da nadalje možda neće biti održiva zbog uspona holivudske karijere Aldisa Hodgea.

Нема коментара:

Постави коментар

PICO DE NEBLINA S01

Fernando Meirelles se poslednjih dana aktuelizovao kao reditelj prestižne i upečatljive televizije u serijama kao što su SUGAR i THE SYMPATH...