субота, 5. фебруар 2022.

THE FUGITIVE

THE FUGITIVE po scenariju Nicka Santore je Quibijev rimejk kultne serije Roya Hugginsa, koja je već adaptirana u blokbaster sa Harrison Fordom, još jednu seriju potom a čini se da ćemo dobiti i film kasnije.

Boyd Holbrook igra progonjenog white collar gospodina koji je međutim bio u zatvoru i namazaniji je nego što misli policija koju predvodi Kiefer Sutherland, svesno kanališući Jacka Bauera u režiji Stephena Hopkinsa koji je definisao seriju 24 u slavnim danima.

Ko nije devedesetih fetišizirao Hopkinsa zalutao je u bioskop. Ko ga nije voleo dvehiljaditih ne zaslužuje da ima TV, i THE FUGITIVE je nešto u čemu se on snalazi ali nažalost ne nudi ništa novo i uprkos tome što je Quibi ne samo bio nova platforma već i nova forma, nije doneo osveženje.

Hopkins ovde pruža sumu unetih delova, po Santorinom scenariju veoma skromne mašte i veštine i to je OK ali ne više od toga.

Нема коментара:

Постави коментар

SUGAR S01

Serija SUGAR je impresivna na mnogo nivoa. Međutim, ako bismo izdvojili jedan koji je ključni onda je to svakako činjenica da je u njoj krea...