субота, 31. октобар 2020.

SCROTAL RECALL S01

SCROTAL RECALL Toma Edgea je osvežavajuće staromodna šestodelna romantična komedija koja kombinuje Britcom o cimerima i visokokonceptualizovanu romantičnu komediju. Na kraju, a to je najvažnije, Edge uspeva da izazove i smeh i emotivnu reakciju na priču i da veže gledaoce za junake.


Johnny Flynn i Antonia Thomas (koju pamtimo iz MISFITSa) su odlični u glavnim ulogama prijatelja koji su idealni jedno za drugo ali toga još nisu svesni, dočim Daniel Ings pruža konvencinalnu komičarsku podršku kao sidekick od poverenja.


Visoki koncept oličen je u priči o glavnom junaku koji dobija hlamidiju i o tome mora da obavesti sve svoje seksualne partnerke. U komunikaciji sa svakom od njih, rekonstruišemo po jedan deo njegovog ljubavnog života, i shvatamo mnogo bolje nego on u kom pravcu to sve treba da se kreće.


Realizacija je na visokom nivou, scenario uspeva da nađe dobar balans između romantike, komedije i količine ekscesa u humora, a podela je apsolutno spremna da to iznese sa punim ubeđenjem.


Očekujem drugu sezonu.

Нема коментара:

Постави коментар

PICO DE NEBLINA S01

Fernando Meirelles se poslednjih dana aktuelizovao kao reditelj prestižne i upečatljive televizije u serijama kao što su SUGAR i THE SYMPATH...